تبلیغات
اسپیرولینا - مروری اسپیرولینا
اسپیرولینا
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : alireza rastegari
نویسندگان

با نگاه به اسپیرولینا می توان یک محصول جدید را دید که نقاط ضعف مربوط به کلرلا را پوشش می دهد .

در ابتدا ، یکی از نقاط ضعف کلرلا اندازه آن است.  با قطری بین 0.3  تا0.5  میکرون ، یعنی تنها یک هزارم اندازه اسپیرولینا . در نتیجه برای برداشت چنین محصول کوچکی به فرآیندی متمرکز، پیچیده ، به شدت قوی و دقیق و براساس قانون گریز از مرکز نیاز می باشد  در حالیکه محصول اسپیرولینا می تواند از طریق یک فرایند تصفیه ساده برداشت شود و برای همین اسپیرولینا برای تولید انبوه نسبت به کلرلا مناسب تر می باشد .

 

95% هضم در مدت 2 ساعت

کلرلا گیاهی بسیار ساده و تک سلولی است و دیواره های سلولی سخت و محکمی دارد که هضم آنها کار بسیار دشواری است . به منظور راحتی هضم کلرلا ، لازم است که با استفاده از ماشین آلات وفرایندهای مخصوصی که اغلب طبیعی هم نیستند آن را به پودر تبدیل کرد. همچنین در این بین این نگرانی نیز افزایش می یابد که برخی از مواد طبیعی کلرلا در طول این فرآیند از دست برود .

از سوی دیگر، به دلیل اینکه اسپیرولینا غشای سلولی نرمی دارد که هضم آن بسیار آسان است  به هیچ فرآیندی جهت تبدیل کردن آن نیاز نمی باشد.

اگر نگاهی به نمودار 1 بیاندازید ، در همان نگاه اول تفاوت در سرعت هضم بین اسپیرولینا و کلرلا را متوجه می شوید . بطوری که میزان هضم کلرلای فرآوری نشده (دست نخورده )  پس از یک ساعت 12.0 درصد است و میزان هضم کلرلا با دیواره سلولی  شکسته  پس از یک ساعت حدود 58.7 درصد است و البته اسپیرولینای دست نخورده و بدون هیچ گونه فرآوری ،هضم 80 درصدی در مدت مشابه داشته است که پس از دو ساعت،میزان هضم آن بالغ بر95.1 درصد می شود.

 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
alireza rastegari
پنجشنبه 31 مرداد 1392
سه شنبه 17 مرداد 1396 04:18 ب.ظ
Wow that was odd. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn't appear.
Grrrr... well I'm not writing all that over again. Regardless,
just wanted to say excellent blog!
جمعه 13 مرداد 1396 05:02 ب.ظ
Heya! I just wanted to ask if you ever have any issues
with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of
hard work due to no data backup. Do you have any methods to protect against hackers?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی