تبلیغات
اسپیرولینا - مروری بر اسپیرلینا
اسپیرولینا
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : alireza rastegari
نویسندگان

4 ) تولید راحت ، بی خطر و انبوه اسپیرولینا  

 

بی خطری(Safety)

همیشه در مورد داروهایی که قدرت اثر بالایی دارند نگرانی هایی بابت اثرات جانبی شدید آنها وجود داشته است اما از آنجا که اسپیرولینا در طی سالیان طولانی به عنوان جزئی از مواد تشکیل دهنده غذای انسان ها بوده است و اینکه کاملا" طبیعی می باشد ، بدن انسان هم آن را بطور کاملا" طبیعی می پذیرد و هیچگونه عوارض جانبی زیان آورهم ندارد .

در مورد کشت و تولید مواد و روش ها نیز نیازی به نگرانی وجود ندارد. این محصول غذایی در شرایطی کاملا" بهداشتی و سالم تولید می شود و توسط موسسات تحقیقاتی مختلف مورد آزمایشات دقیق سم شناسی قرار می گیرد از این رو می توان گفت که اسپیرولینا بی خطر است و می تواند با اطمینان خاطر مصرف گردد .  

 

فرآیند تولید

تولید اسپیرولینا  به چهار مرحله اصلی تقسیم می شوند :
(1) کشت             (2) تصفیه            (3) آبگیری                (4) خشک کردن

   یک نمونه استخر کشت بیرونی اسپیرولینا

sp_pool.jpgListRead phoneticall Dictionary

1 ) کشت

کشت در شرایطی مشابه با دریاچه های آب شورمناطق گرمسیری (جایگاه اصلی اسپیرولینا) انجام می پذیرد. یک نوع محیط کشت مایع قلیایی که به آن مواد مغذی اضافه شده است را با فشار وارد سطح حوضچه های بزرگ کشت می کنند که آب در داخل آنها به آرامی در جریان است و بدین ترتیب اسپیرولینا در این محیط به آرامی شروع به فتوسنتز و رشد می کند و گسترده می شود .

2 ) تصفیه

اسپیرولینا که بدین ترتیب در تمام حوضچه ها گسترش پیدا کرده است بواسطه عمل تصفیه از مایع کشت جدا می شود .

3 ) شستشو و آبگیری

حالا اسپیرولینا که تغلیظ شده است در محیطی خلاء بر روی صفحات مخصوص شستشو و آبگیری قرار داده می شود و بطور پیاپی با آب تمیز شسته می شود و آبگیری می شود .

4 ) خشک کردن

بعد از مرحله آبگیری اسپیرولینا بلافاصله با استفاده از اسپری خشک کن مخصوص خشک می شود و به پودر تبدیل می شود.

 

5 ) به دنبال یک زندگی سالم  

 

بالا رفتن اسیدیته بعنوان نوعی بیماری

علاوه بر مواد مغذی فوق العاده ای که در اسپیرولینا موجود می باشد ، یکی دیگر از ویژگی های جذاب آن خواص قلیایی اش است. امروزه رژیم غذایی پر شده است از گوشت ، غذاهای فوری ( FAST FOOD ) ، و شیرینی جات مختلف که ما را از دریافت کافی غذاهای قلیایی مثل سبزیجات و جلبک دریایی دچار نقصان و کمبود می کنند 



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
alireza rastegari
پنجشنبه 31 مرداد 1392
چهارشنبه 30 فروردین 1396 06:18 ب.ظ
Nice post. I was checking constantly this blog and I
am impressed! Extremely useful information specially the last part :
) I care for such info much. I was seeking this particular info for a
very long time. Thank you and best of luck.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی